08120SL

Димензии: 120x85x215 cm

вентилатор
осветлување
дисплеј со компјутерска контрола
радио/FM
можност за примање телефонски повици
седиште
стаклена полица
сифон
мешалка
грбна акупунктурна масажа – 6 млазници
ABS када
калено стакло 5 mm

Category: