Marta 80x80x215

20,474.00 ден

Димензии:  80x80x215 cm

сифон,калено стакло 5 mm
ABS туш када,
потпирач за грбот
луксузна фиксна млазница на врвот на кабината
грбна акупунктурска масажа 4 млазници
уред за масажа на стопалата
телефон-примање на повици,радио
дисплеј со компјутерски контроли
осветлување,вентилатор,мешалка на водата,стаклена плоча

Category: